Tilbage
KURSER
ASPIRIPLAY
KUNDESERVICE
Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
Telefon Lukket


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Energiomsætning

Forfatter: Morten dahl
2. Udgave 2017 • ISBN: 978-87-92678-50-8 • Antal sider: 99
Beskrivelse
Dette kompendium giver et overblik over kroppens energiomsætning og temperaturregulation. Kompendiet gennemgår de fysiologiske, metaboliske og biokemiske områder af menneskets omsætning af
næringsstoffer, herunder begreber som hvilestofskifte, nyttevirkning, fødeinduceret termogenese, overvægt, tricarboxylsyre-cyklus, respirationskæde, kondital, febermekanismen og meget mere. Kompendiet er udarbejdet til faget Energiomsætning på medicinstudiet ved Københavns Universitet, men er nyttigt for enhver fysiologi og
biokemiundervisning. Teorierne og principperne er suppleret med relevante udregningsmetoder og en gennemgang af fagets tre øvelser:konditest med luftopsamling, metabolitmålinger på muskelbiopsi samt MR-scanning med måling af iltforbrug i muskulatur. Foruden studerende ved andre danske universiteter er kompendiet nyttigt for uddannede læger og sundhedsfagfolk, ikke mindst i relation til folkesygdommen fedme.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader. Hvis du ikke har Adobe Acrobat Reader kan du downloade det gratis ved at klikke på billedet.

FAQ
Er du i tvivl om noget, eller har du ris/ros, kan du sende den ansvarlige en besked her.
Spørgsmål og svar til kompendiet >
Modtager: Morten Dahl