Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Patologi


Skrevet af Christina Resende de Paiva
1. udgave 2018
ISBN: 978-87-7173-052-4
239 sider
Beskrivelse

Dette kompendium har til formål at skabe overblik over faget patologi. De indledende kapitler omhandler den almene patologi, mens bogens resterende kapitler gennemgår den kliniske patologi inden for de forskellige specialer. Sidst i kompendiet findes desuden et ekstra kapitel i form af en EKG-guide, der på overskuelig vis beskriver de forskellige trin og regler, der anvendes i beskrivelsen af et EKG.

 

Bogen er således udviklet til at kunne anvendes gennem hele medicinstudiet og på alle landets universiteter, da patologi er et fag, der løbende kommer ind over semestrenes forskellige specialer. Derfor understøtter kompendiet både kurser alene i patologi, og ligeledes kurser i andre specialer. Foruden anvendelsen for bachelor- og kandidatstuderende på medicinstudiet er kompendiet også oplagt som klinisk opslagsværk for yngre læger, da det indeholder mange oversigter, diagrammer, flow charts og tabeller, der gør det let af finde overblik over en given sygdom.

Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.